Βόλος: «Σύρραξη» για…. τα πρόβατα που βγήκαν στη μέση του δρόμου – Οδηγός και βοσκός πιάστηκαν στα χέρια

Οδηγός πιάστηκε στα χέρια με έναν βοσκό για τα πρόβατα που μπήκαν στη μέση του δρόμου και… κατέληξε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Βόλου.

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο Βόλος- Φάρσαλα. Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ο 46χρονος οδηγός είχε ξεκινήσει από τον Βόλο κατευθυνόμενος προς την περιοχή των Φαρσάλων, όταν στο ύψος του Κοκκινόβραχου αναγκάστηκε να σταματήσει, επειδή ένα κοπάδι αιγοπρόβατα, μπήκε στον δρόμο εμποδίζοντας την κίνηση του οχήματός του.

Ο οδηγός άρχισε να κορνάρει για να απομακρυνθούν τα πρόβατα, ωστόσο, αυτό δεν έγινε. Διαμαρτυρήθηκε στον βοσκό, όμως εκείνος φέρεται να του ανταπάντησε ότι θα πρέπει να κινείται με λιγότερα χιλιόμετρα και να κάνει υπομονή.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, τα πνεύματα γρήγορα οξύνθηκαν, με τον 46χρονο να βγαίνει από το αμάξι και να πιάνεται στα χέρια με τον βοσκό. Μάλιστα σε βοήθειά του έσπευσε και ο αδελφός του, με το επεισόδιο να παίρνει διαστάσεις. Ο βοσκός άρπαξε μια πέτρα και με αυτή χτύπησε στο κεφάλι τον άτυχο οδηγό, προκαλώντας του θλαστικά τραύματα, ενώ και ο αδελφός του τον χτύπησε και τού προξένησε κάταγμα στο χέρι.

Βλέποντας και άλλοι το τι εξελισσόταν μαζεύτηκαν στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Αστυνομικοί έσπευσαν στον Κοκκινόβραχο, λαμβάνοντας καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους, ενώ επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο σε κάποιο κοντινό Κέντρο Υγείας, ξεκίνησε όχημα από το Νοσοκομείο του Βόλου, παραλαμβάνοντας τραυματισμένο τον 46χρονο. Μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ, όπου διαπιστώθηκε χτύπημα στο κεφάλι και κάταγμα στο χέρι, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του επεισοδίου διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ