Κακοκαιρία: Πυκνό χιόνι στο Πήλιο – Δεμένα τα πλοία στον Βόλο

Πυκνό χιόνι πέφτει από χθες το απόγευμα σε όλο το κεντρικό Πήλιο με αποτέλεσμα να έχουν «ντυθεί» στα λευκά τα πάντα από τα 700 μέτρα και πάνω, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική

Η χιονόπτωση στο βουνό των Κενταύρων άρχισε λίγο μετά τις 18:00 χθες και εντάθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ανέλαβαν αμέσως υπηρεσία και άρχισε συνεχής αποχιονισμός του οδικού δικτύου, κυρίως της οδού Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς, όπου συνήθως παρουσιάζονται προβλήματα.

Χιόνια στο Πήλιο
Φωτογραφία από magnesianews.gr

Στα Χάνια το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά, ενώ στο χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες του Πηλίου έχει ξεπεράσει τα 25 εκατοστά, αφού και σήμερα εξακολουθεί να επικρατεί σφοδρή χιονόπτωση σε συνδυασμό με πολύ δυνατούς ανέμους.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Αδέλφια οι δύο νεκροί – Αυτό είναι το σπίτι που τυλίχθηκε στις φλόγες

Η θερμοκρασία στα Χάνια κατά τη διάρκεια της νύχτας έπεσε στους -4 βαθμούς Κελσίου, σήμερα είναι στους -2 και δεν αναμένεται να ανέβει πάνω από το 0 κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στον Βόλο βρέχει συνεχώς από χθες το βράδυ, το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ