Βόλος: Αντιμέτωπη με πρόστιμο 120.000 ευρώ η 70χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 νεογέννητα γατάκια

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και 1.500 ευρώ εγγύηση αφέθηκε η 70χρονη που κατηγορείται ότι πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, στην οδό Μαγνήτων, στον Βόλο τέσσερα νεογέννητα γατάκια. Ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπη με διοικητικό πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ.

Χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα και με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι έως τη δίκη της θα δίνει παρουσία μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα. Η ίδια για ακόμη μία φορά αρνήθηκε πως πέταξε τα ζώα στον κάδο για να πεθάνουν, αλλά δεν έπεισε τις δικαστικές Αρχές, ενώ καταλυτική ήταν η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα.

Η ηλικιωμένη, που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες γειτόνων και τη μαρτυρία ενός νεαρού, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και είπε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, taxydromos.gr, πως άκουσε και η ίδια τα γατάκια όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια του σπιτιού της στον κάδο.

Υποστήριξε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή πως είναι φιλόζωη, μετέχει στις δράσεις της γειτονιάς για την προστασία των ζώων και ότι ουδέποτε θα έκανε κακό.

Η 70χρονη γυναίκα εντοπίστηκε στην οδό Μαγνήτων να πετάει τέσσερα αδέσποτα γατάκια σε κάδο σκουπιδιών, ώστε να πεθάνουν από ασφυξία και αμέσως κλήθηκε από τους φιλόζωους της γειτονιάς η Αστυνομία. Τα γατάκια έχουν παραδοθεί σε εθελοντές της Φιλοζωικής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ