Βόλος: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου που εν αγνοία του υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του

Ανακουφισμένος εμφανίζεται ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της μητέρας του, Νίκης, έστω και έπειτα από 12 χρόνια. Η υπόθεση στον Βόλο εξιχνιάστηκε χάρη στο DNA, που είχε βρεθεί στα νύχια της άτυχης 69χρονης, μετά το έγκλημα.

Το γενετικό υλικό προέκυψε ότι ταυτοποιείται με το δείγμα που ελήφθη από τον 39χρονο, ο οποίος σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την νονά του, πριν από μερικές ημέρες στον Βόλο. Δράστης και των δύο δολοφονιών των ηλικιωμένων γυναικών, είναι σύμφωνα με την αστυνομία, ο 39χρονος συλληφθείς.

Ο δικηγόρος είχε την τραγική τύχη να υπερασπιστεί τον 39χρονο που προέκυψε ότι είναι και ο δολοφόνος της μητέρας του. Ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τις αστυνομικές αρχές για την συγκλονιστική εξέλιξη των ερευνών και την διασταύρωση του DNA του 39χρονου με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία. Ο Γιάννης Μηλίνης είναι επιτέλους ήσυχος ότι ο δολοφόνος θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

δικηγόρος Βόλος
Ο δικηγόρος Γιάννης Μηλίνης

Ο ίδιος όλο αυτά τα χρόνια ποτέ δεν σταμάτησε να εισφέρει στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την πρόοδο των ερευνών σχετικά με την εξιχνίαση του εγκλήματος, που είχε βυθίσει στο πένθος το σπίτι του, στερώντας από την οικογένειά του το πολύτιμο στήριγμά της.

Σε δήλωσή του στον “Ταχυδρόμο“, ο δικηγόρος Γιάννης Μιλήνης επισημαίνει: “Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος”.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ