Βόλος: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε αστυνομικό όταν του έκανε σήμα για έλεγχο – Τι προέκυψε από την έρευνα

Ένας 36χρονος οδηγός έπεσε σκοπίμως με την μοτοσυκλέτα του πάνω σε 27χρονο αστυνομικό, όταν του ζητήθηκε να σταματήσει για έλεγχο το βράδυ της Δευτέρας στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο 36χρονος συνελήφθη χθες στο κέντρο του Βόλου από αστυνομικούς της Τροχαίας, καθώς του έκαναν σήμα για να σταματήσει, αφού κυκλοφορούσε το όχημα του με πλαστή πινακίδα. Εκείνος στην προσπάθεια του να διαφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να χτυπήσει με πρόθεση τον έναν εκ των δύο αστυνομικών, προκαλώντας του διάστρεμμα γονάτου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο μοτοσυκλετιστής χτύπησε λίγο νωρίτερα και ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Τι έγινε μετά την καταδίωξη στον Βόλο

Στη συνέχεια, όταν ακινητοποιήθηκε ο 36χρονος και πέρασε από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι… δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Εν τέλει, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών, ο 36χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας – από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου ενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ