Βόλος: Μήνυση θα καταθέσουν οι γονείς του 7χρονου μαθητή που υπέστη bullying – «Συνέβη κι άλλες φορές» καταγγέλλει ο πατέρας

Μήνυση κατά αγνώστων πρόκειται να καταθέσουν οι γονείς του 7χρονου μαθητή, ο οποίος υπέστη bullying στο σχολείο του, στη Νέα Ιωνία Βόλου. Όπως κατήγγειλαν, ένας μεγαλύτερος σε ηλικία συμμαθητής του 7χρονου, τον έγδυνε και… έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του. Η μητέρα του αγοριού ήταν εκείνη που κατήγγειλε το περιστατικό σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μούδιασα, θα πάθαινα έμφραγμα όταν άκουσα το παιδί μου» δηλώνει στα gegonota.news ο πατέρας του 7χρονου αγοριού, που σήμερα επισκέφθηκε την Διευθύντρια του σχολείου.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα, ο πατέρας του 7χρονου είπε: «Χθες γύρισε το παιδί από το σχολείο, διάβασε με την μαμά του και εκείνη του πρότεινε να πάνε μια βόλτα στο πάρκο. Όταν επέστρεψαν ο μικρός, μόλις 7 χρονών, δεν ήθελε να βγάλει το παντελόνι του για να κάνει μπάνιο. Κλείστηκαν στο δωμάτιο και μετά από ένα τέταρτο η γυναίκα μου βγήκε με κλάματα. Μπαίνω μέσα, βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Μας είπε το παιδί ότι ένας συμμαθητής του, στο ίδιο σχολείο, σε μεγαλύτερη τάξη, του κατέβασε το παντελόνι και έπαιξε τρίλιζα στο ποπουδάκι του. Η τρίλιζα δεν είχε σβηστεί, την είδαμε…».

Ο πατέρας του αγοριού καταγγέλλει πως «αυτό συνέβη και άλλες φορές, όπως μας είπε το παιδί. Την προηγούμενη φορά, πριν από 10 ημέρες, του κατέβασε το παντελόνι και του κόλλησε αυτοκόλλητα», είπε ο πατέρας, ο οποίος σήμερα πήγε στο σχολείο. Όπως λέει, δεν βρήκε ανταπόκριση και ενώ το παιδάκι του υπέδειξε στην Διευθύντρια τον μαθητή που τον κακοποιεί, εκείνη αρνήθηκε να δώσει το όνομά του.

«Έχω μουδιάσει, δεν νιώθω το σαγόνι μου, θα πάθω έμφραγμα. Αυτή την συμπεριφορά από το σχολείο δεν την περίμενα. Εμείς περιμέναμε σήμερα εκτός αύλειου χώρου για να υποδείξει το παιδί στην Διευθύντρια, ποιος τον κακοποιεί και όταν συνέβη αυτό ο μικρός ήρθε και μου είπε: “Μπαμπά, θέλω να φύγω, φοβάμαι“».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο πατέρας θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και το παιδί θα εξετασθεί από ψυχολόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ