Βόλος: Μήνυση και προκαταρκτική έρευνα για κακοποίηση 12χρονης από τον πατριό της

Μία νέα καταγγελία για κακοποίηση ανήλικης, βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Βόλο. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο πατέρας μίας 12χρονης κατέθεσε μήνυσή για κακοποίησή της, καταγγέλλοντας για τις πράξεις αυτές τον νέο σύζυγο της πρώην γυναίκας του. Σημειώνεται πως η Εισαγγελία Ανηλίκων Βόλου παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Βόλος: Μήνυση κακουργηματικού χαρακτήρα και αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη μητέρα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της TRT, ο πατέρας πληροφορήθηκε τι γινόταν από την ανήλικη κόρη του, που έμεινε στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τους ισχυρισμούς της 12χρονης φέρεται να επιβεβαίωσε και η μικρότερη αδελφή της.

Η μήνυση που κατατέθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα βιασμού ανηλίκου, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ταυτόχρονα, ο συνήγορος του πατέρα των δύο κοριτσιών κατέθεσε αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη μητέρα και το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για συνεπιμέλεια και φιλοξενία των δύο κοριτσιών στο σπίτι του πατέρα, μέχρι να συζητηθεί η αίτηση στις 23 Νοεμβρίου.

Από την πλευρά της, η μητέρα της 12χρονης ισχυρίζεται μέσω της συνηγόρου της ότι η καταγγελία είναι αναληθής και αβάσιμη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα που κρύβονται πίσω από την καταγγελία και μήνυση του πρώην συζύγου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ