Βόλος: Ήταν «τύφλα» στο μεθύσι και έπεσαν σε σταθμευμένα οχήματα

Δεν έβλεπαν μπροστά τους δύο μεθυσμένοι οδηγοί στον Βόλο και έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Λίγο το αλκοόλ, λίγο οι διακοπές και το εορταστικό κλίμα, δεν ήθελαν και πολύ να χάσουν το μέτρο και τον έλεγχο.

Ένας 59χρονος έφυγε από το σπίτι του στον Δομοκό με το αμάξι του γιου του για να απολαύσει τα κλαρίνα στη γιορτή κρασιού στην Αγχίαλο και βρέθηκε στο κρατητήριο, αφού πρώτα έπεσε μεθυσμένος σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όχι μόνο προκάλεσε ζημιά, αλλά αρνήθηκε και το αλκοτέστ όταν κλήθηκε η αστυνομία. Ο 59χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Δήλωσε σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news ότι δεν αντιλήφθηκε το πώς εμβόλισε το σταθμευμένο όχημα και πως δεν πίνει γιατί γενικώς τον πειράζει το ποτό. Εκτός από την αφαίρεση διπλώματος και άδειας που του επέβαλε η Τροχαία, θα πληρώσει το γλέντι του με 1.200 ευρώ πρόστιμο και 6 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Δεύτερο περιστατικό

Στο μεταξύ άλλος μεθυσμένος οδηγός, που το αλκοτέστ έδειξε πως βρισκόταν σε κατάσταση λιποθυμίας, έφυγε από τσιπουράδικο το Σάββατο και έπεσε επάνω σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Ο 45χρονος συνελήφθη στον Αλμυρό και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου δήλωσε μετανιωμένος, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε ακόμη δύο καταδίκες για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, το 2014 και το 2021.  Είπε πως ήταν με φίλους του και βοηθούσε σε μετακόμιση στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων και στην επιστροφή κάθισε στον Αλμυρό … για ένα τσίπουρο.

Τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, 1.200 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για τέσσερις μήνες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ