Βόλος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις ανηλίκων και το επικίνδυνο challenge στο TikTok

Νέες συλλήψεις είχαμε για το επικίνδυνο παιχνίδι που έχει αναστατώσει τον Βόλο. Μόλις πέσει το σκοτάδι, ανήλικοι πετάγονται στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών προκειμένου να ανεβάσουν τα βίντεο στο TikTok.

Χθες συνελήφθησαν τρία παιδιά, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών αντίστοιχα από τους αστυνομικούς για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία. Οι ανήλικοι έπεφταν στον δρόμο μπροστά από τις ρόδες αυτοκινήτων και μαγνητοσκοπούσαν τα περιστατικά. Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τους για παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (21-05-2022) το βράδυ στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, -3- ανήλικοι, -2- ημεδαποί και -1- αλλοδαπός, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Η νέα μόδα στο TikTok

Πρόκειται για την νέα μόδα του TikTok που προκαλεί “πονοκέφαλο”, καθώς έφηβοι ρισκάρουν την ζωή τους με τον κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα να είναι τεράστιος. Εκτός από τον Περιφερειακό, ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί στην οδό Πολυμέρη, στην παραλιακή της Αγριάς και στο κέντρο του Βόλου. Πριν από μία εβδομάδα είχαν συλληφθεί 3 ανήλικοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ