Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι στον Βόλο – Το “παιχνίδι” στη μέση του δρόμου… για πλάκα τους βγήκε ξινό

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν στον Βόλο το βράδυ της Παρασκευής, κατηγορούμενοι για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των 15χρονων είχε ξαπλώσει σε ύπτια θέση στη μέση του οδοστρώματος, ενώ οι άλλοι δύο συνομήλικοί του είχαν βγει στον δρόμο με τα κινητά τους τηλέφωνα, ώστε να καταγράψουν το υποτιθέμενο “παιχνίδι”, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου, αλλά και τους εαυτούς τους.

Οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν και οι πατέρες τους, ηλικίας 40, 50 και 53 ετών, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις 15χρονοι αποτελούν μέλη μιας από τις παρέες που έχουν γίνει “εφιάλτης” για οδηγούς, το τελευταίο διάστημα στον Βόλο, καθώς πετάγονται μπροστά στα αυτοκίνητα δοκιμάζοντας την… τύχη τους, όπως είχαν αποκαλύψει τα gegonota.news.

Εκτός από τον Περιφερειακό, ανάλογα περιστατικά έχουν καταγραφεί στην οδό Πολυμέρη, στην παραλιακή της Αγριάς και στο κέντρο του Βόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ