Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για το άγριο περιστατικό bullying στο Γυμνάσιο Αλμυρού

Νέα παρέμβαση Εισαγγελέα για το περιστατικό bullying σε Γυμνάσιο του Αλμυρού, στον Βόλο. Ήταν 14 Φεβρουαρίου όταν μαθητής που φέρεται να είναι μέλος σχολικής «συμμορίας», έδειρε και έγδυσε συμμαθητή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω έναν 13χρονο για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους και στην «απολογία» του είπε πως το έκανε για πλάκα. Η εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε προκαταρκτική για να διερευνηθούν τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της έργω εξύβρισης.

Μήνυση εναντίον του μαθητή κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένεια του θύματος, που ζήτησε την συνδρομή της Εισαγγελίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Οι γονείς του μαθητή ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου, και δήλωσαν στην Εισαγγελία ότι είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά.

Από την Εισαγγελία δόθηκε σχετική εντολή για να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη με το παιδί που δέχτηκε την επίθεση και έμεινε μισύγυμνο, ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας του σχολείου έπεσε για ακόμη μία φορά ένα παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές πριν από λίγους μήνες. Ο «αρχηγός» της συμμορίας του έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ