Βόλος: Χαμός στην Δημοτική Αστυνομία – Κλωτσιές, «γαλλικά» και απειλές από έξαλλο 50χρονο

«Ταύρο σε υαλοπωλείο» θύμισε ένας 50χρονος στον Βόλο, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας πήγε στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας κι εκεί κλωτσούσε, έβριζε και απειλούσε τους πάντες. Ζήτησε να δει τον δημοτικό αστυνομικό που τον έγραψε, τον κλώτσησε στο γόνατο και αποχώρησε μόνο όταν στο σημείο πήγε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την δικογραφία, στον 50χρονο βεβαιώθηκε από την Δημοτική Αστυνομία πριν από 4 μήνες παράβαση με πρόστιμο 100 ευρώ, γιατί κινούνταν με μηχανάκι σε πεζόδρομο.

Ο δράστης παρέλαβε την κλήση με το πρόστιμο, πήγε προχθές το μεσημέρι στην Δημοτική Αστυνομία, φώναζε, απειλούσε και έβριζε, ενώ ζητούσε τον δημοτικό αστυνομικό που υπέγραψε την κλήση. Παράλληλα κλωτσούσε τις πόρτες.

Ο δημοτικός αστυνομικός  έτυχε να βρίσκεται εκεί, βγήκε από ένα γραφείο, του επιτέθηκε και κλωτσώντας τον βρήκε στο γόνατο, ενώ τρεις συνάδελφοι του θύματος προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον κατηγορούμενο.

Αφού επιτέθηκε στον δημοτικό αστυνομικό και λεκτικά, του είπαν ότι θα καλέσουν το «100» και ο 50χρονος απάντησε «πάρτε το 100 και το 200 δεν με νοιάζει». Όμως με το που πήγε στο σημείο το περιπολικό, τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη στην είσοδο του κτιρίου.

Ο 50χρονος κρατήθηκε και χθες έγινε μεταγωγή του στα Δικαστήρια, όπου η εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Δια του συνηγόρου υπεράσπισης ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος και θα καθίσει στο εδώλιο μεθαύριο Παρασκευή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ