Βόλος: 33χρονος τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο πατρικό σπίτι της συντρόφου του

Βαριά «καμπάνα» περίμενε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο έναν 33χρονο, ο οποίος τσακώθηκε με την σύντροφό του και όταν εκείνη πήγε στο πατρικό της σπίτι που μένουν οι γονείς της, την ακολούθησε και τα έκανε , γης μαδιάμ… Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για πέντε κατηγορίες και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 33 μηνών, ενώ κατηγορούμενος ήταν και ο πατέρας του, για τρεις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών.

Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο έγινε στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2020 στον Βόλο, όταν ο άνδρας τσακώθηκε με την σύντροφό του (με την οποία έχουν και ένα παιδί) και η γυναίκα πήρε το παιδί της και πήγε στο πατρικό της σπίτι.

Ο 33χρονος την ακολούθησε, έσπασε την τζαμαρία για να μπει, στη συνέχεια άρχισε να σπάει βάζα, καρέκλες και άλλα αντικείμενα του σπιτιού, ενώ έβριζε και απειλούσε. Στο σπίτι των γονέων της κοπέλας , πήγε κάποια στιγμή και ο πατέρας του κατηγορούμενου, που έβριζε και απειλούσε τους γονείς της.

Ο 33χρονος κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης και ο 60χρονος πατέρας του για εξύβριση απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο 33χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, ενώ ο πατέρας του εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε η σύντροφος του πρώτου κατηγορούμενου, με τον οποίο η γυναίκα είναι ξανά μαζί και είπε ότι το επεισόδιο έγινε, αλλά όχι σε όπως αναφέρεται στην δικογραφία. Η  ίδια τραυματίστηκε όταν ο κατηγορούμενος έσπασε την τζαμαρία του σπιτιού και δεν την χτύπησε, όπως είπε.

Η μητέρα της κατέθεσε ότι το επεισόδιο έγινε και ήταν πολύ βάναυσο, ενώ ο πατέρας της γυναίκας δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, είπε ότι υπήρχε τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, γιατί οι γονείς της συντρόφου του δεν τον αποδέχονταν και η μητέρα της τον απειλούσε ότι θα κλείσει το παιδί τους σε ίδρυμα. Ο 33χρονος παραδέχτηκε το επεισόδιο, ζήτησε συγγνώμη. Επίσης αρνήθηκε ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στην σύντροφό του, ότι έβρισε και απείλησε.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τον ίδιο και τον πατέρα του με αναστολή και δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη, δικαίωμα που άσκησε ο 33χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ