Βοιωτία: Δίπλα σε σόμπα εντοπίστηκαν νεκρές οι δύο μοναχές – Νέα στοιχεία για την τραγωδία στο μοναστήρι

Φρικτό θάνατο βρήκαν οι δύο μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου του Νέου στην Βοιωτία έπειτα από φωτιά που ξέσπασε. Συγγενείς των δύο μοναχών, ηλικίας 75 και 77 ετών, είχαν ανησυχήσει καθώς τις αναζητούσαν και δεν μπορούσαν να τις βρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιών, Γιώργος Αραπίτσας και μαζί με αστυνομικούς πήγαν στο μοναστήρι έξω από το χωριό Υψηλάντης. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν μέσα στην Μονή.

Οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν καθώς οι δύο μοναχές εντοπίστηκαν νεκρές. Βρέθηκαν σε διαφορετικά κελιά, που ήταν το ένα δίπλα στο άλλο.

Φωτιά σε μοναστήρι στην Βοιωτία- Δύο μοναχές νεκρές

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η μία μοναχή εντοπίστηκε απανθρακωμένη και η άλλη πιθανότατα πνίγηκε από τους καπνούς που κάλυψαν το κελί, από όπου ξεκίνησε η φωτιά.

Όπως μεταδίδει το tvstar.gr, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές δίπλα σε σόμπα. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες το μοναστήρι, που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων, ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιού που έπεσε στην περιοχή.

Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ΑΤ Αλιάρτου, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου των δύο μοναχών.

Βοιωτία- μοναστήρι- Άγιος Νικόλαος- φωτιά

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ