ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Ληστεία σε τράπεζα από καταζητούμενο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο από τη ληστεία σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησε στη σύλληψη του 48χρονου καταζητούμενου για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Οι στιγμές τρόμου που έζησαν προσωπικό και πελάτες σε υποκατάστημα τράπεζας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης αποτυπώνονται σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο 48χρονος καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”, φορώντας σκούρα ρούχα, καπέλο και χειρουργική μάσκα, μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή ενός καλάσνικοφ, το οποίο είχε κρυμμένο στην τσάντα του, ακινητοποίησε όσους βρίσκονταν στο υποκατάστημα.

Άνοιξε ένα προς ένα τα συρτάρια στα ταμεία και πήρε όσα χρήματα βρήκε μέσα. Για τη διαφυγή του χρησιμοποίησε ως ασπίδα τον διευθυντή του τραπεζικού καταστήματος. Ο 48χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ πίσω από το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” Θεσσαλονίκης.

Ήταν καταζητούμενος για περίπου ενάμιση χρόνο καθώς φέρεται να εμπλέκεται και σε ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στον Χολαργό τον Οκτώβριο του 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ