ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο με άγρια κακοποίηση ζώου: Ανήλικος μαστίγωσε και κρέμασε σκυλάκι – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με την άγρια κακοποίηση ζώου από ανήλικο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. Στις εικόνες διακρίνεται ένας έφηβος, ηλικίας περίπου 15 ετών να βασανίζει ένα σκυλάκι. Αφού μαστίγωσε το άτυχο ζώο με την ζώνη του, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης κρέμασε από τον λαιμό το σκυλάκι και κάθε τόσο έσφιγγε την θηλιά, με αποτέλεσμα το ζώο να σφαδάζει από τον πόνο. Οι εικόνες είναι γροθιά στο στομάχι.

«Φίλε είσαι για φυλακή. Στο λέω, σε πέντε λεπτά έρχεται η αστυνομία» ακούγεται να λέει ο άνδρας που τραβάει το βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Με το που ακούει την φωνή του άνδρα από διπλανό κτίριο και βλέπει την κάμερα του κινητού τηλεφώνου, ο έφηβος τρέπεται σε φυγή.

«Ένα 15χρονο παιδί, κρέμασε αυτό το μικρό σκυλάκι. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω την σκηνή που το έδερνε, σαν να το μαστίγωνε, και έκλαιγε για τουλάχιστον 10 λεπτά», λέει ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο στον ΑΝΤ1.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι είδαν το βίντεο και κάνουν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον έφηβο. «Την ώρα που τραβούσα βίντεο και παράλληλα ο συνάδελφός μου ειδοποιούσε την αστυνομία, κάποιοι τον ειδοποίησαν», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος υπέθεσε ότι ο έφηβος δεν ήταν μόνος του όταν κακοποιούσε το σκυλάκι.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή, σκληρές εικόνες:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ