ΒΙΝΤΕΟ από την άγρια επίθεση κατά 43χρονου – Εισέβαλε σε εταιρεία και μαχαίρωσε πρώην συμμαθητή του

Καρέ καρέ καταγράφεται σε βίντεο η άγρια επίθεση που δέχτηκε ένας 43χρονος, μέσα στα γραφεία της εταιρείας του, τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα, με τον οποίο ήταν παλιοί συμμαθητές. 

Στις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή T-Live, καταγράφεται ο δράστης να μπαίνει στα γραφεία της εταιρείας φορώντας κοστούμι, γραβάτα και μία προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό. Διακρίνεται να πηγαίνει στο γραφείο όπου καθόταν ο 43χρονος και να βγάζει από τη ζώνη του ένα μαχαίρι και να τον χτυπά.

Ακολουθούν σκηνές πανικού στην επιχείρηση. Άλλοι εργαζόμενοι αρχίζουν να φωνάζουν και προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος φτάνει στο σημείο να δαγκώσει το χέρι του ενός.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, δράστης και θύμα ήταν συμμαθητές στην 5η και 6η δημοτικού. Από τότε συναντήθηκαν μόνο τον Νοέμβριο 2011 σε ένα reunion που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί στο Μαρούσι. Τότε οι δυο τους αντάλλαξαν ελάχιστες κουβέντες.

Μετά από 10 χρόνια, στις 30 Ιουνίου 2021 ο παθών έμαθε από κάποιον συμμαθητή του ότι ο δράστης τον θεωρούσε υπεύθυνο για κάποια συκοφαντικά σχόλια τα οποία δήθεν δημοσίευσε το θύμα.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο 43χρονος μπήκε στην εταιρεία και μαχαίρωσε τον πρώην συμμαθητή του. Το θύμα σώθηκε από θαύμα καθώς ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους εργαζομένους της εταιρείας του και μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο δράστης ισχυρίστηκε πως ζήλευε το θύμα εξαιτίας της ερωτικής επικοινωνίας που είχε με μια παλιά του συμμαθήτρια με την οποία ο ίδιος είχε πλατωνικές σχέσεις, το 2004.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ