ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από την μεγάλη φωτιά στην Σκάλα Κεφαλονιάς

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στην Κεφαλονιά, κοντά στον οικισμό Σκάλα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, η πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση, και πήρε διαστάσεις, όμως πλέον η εικόνα από το μέτωπο της φωτιάς είναι καλύτερη. Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες, όπως δεν κινδυνεύουν από τις φλόγες.

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από Κυλλήνη 14 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Στο σημείο πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τη μεγάλη φωτιά στην Κεφαλονιά που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ