ΒΙΝΤΕΟ – «Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε»

«Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε»

«Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε», είπε στην Αστυνομία ο 17χρονος Αφγανός που ξεσήκωσε το πανελλήνιο από την βίαιη επίθεσή του κατά μιας 20χρονης φοιτήτριας την οποία πέταξε από παραλιακό τοιχίο 8 μέτρων όταν αυτή αρνήθηκε να του δώσει την τσάντα της.

Το βίαιο περιστατικό έγινε χθες γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα στα Μουράγια, κοντά στο Μουσείο του Διονυσίου Σολωμού. Η νεαρή κοπέλα είχε βγει με συμφοιτήτριές της και κάποια στιγμή, όταν βρέθηκε μόνη της, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δράστη. Αυτός της επιτέθηκε και της άρπαξε την τσάντα, η 20χρονη όμως προσπάθησε να αντιδράσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

«Τη σήκωσα και την πέταξα επειδή φώναζε», είπε στην Αστυνομία ο Αφγανός προσθέτοντας πως φοβήθηκε γιατί την ώρα της επίθεσης αντιλήφθηκε φώτα αυτοκινήτου και δεν ήθελε να γίνει αντιληπτός. Έτσι, σήκωσε την άτυχη κοπέλα από τη μέση και την έριξε από τα κάγκελα στο κενό μαζί με την τσάντα της. Ευτυχώς η κοπέλα έπεσε σε μια μικρή αμμουδιά και δεν έχασε τη ζωή της, όμως φέρει βαριές σωματικές κακώσεις – κάταγμα στο χέρι, τραύματα στο πρόσωπο και εκδορές σε όλο της το σώμα. Τραυματισμένη η φοιτήτρια κατάφερε και σύρθηκε έως τον παραλιακό δρόμο και ζήτησε βοήθεια.

Οταν έφθασε η Αστυνομία, διατηρούσε ακόμη τις αισθήσεις της και έδωσε την περιγραφή του δράστη. Ετσι, οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον αλλοδαπό, ο οποίος ομολόγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ