Βίντεο δείχνει τον δράστη που πυροβόλησε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Βίντεο που είναι δυνατόν να οδηγήσει ακόμα και στην ταυτότητα του δράστη που πυροβόλησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχουν στα χέρια τους οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής και το εξετάζουν με προσοχή, καρέ – καρέ.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της Realnews, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε ο δράστης από την οδό που βρίσκεται το σπίτι του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή μέχρι και τον περιφερειακό στο Γκολφ Γλυφάδας, όπου έκαψε το αυτοκίνητο διαφυγής, ψάχνοντας πόρτα – πόρτα για βιντεοληπτικό υλικό. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κατάφεραν εντέλει να εξασφαλίσουν βίντεο από ιδιωτική κάμερα, όπου διαφαίνεται το μικρό αυτοκίνητο πόλης με τον ψηλό άνδρα με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι του να απομακρύνεται από το σημείο της απόπειρας μέσω συγκεκριμένης οδού.

Ήδη το βίντεο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να “καθαριστεί”, σε μία προσπάθεια να φανεί το πρόσωπο του δράστη και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ίσως αυτό να συμβεί σύντομα.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πιστεύουν πως ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά να του περάσει ένα μήνυμα με τον δικό του τρόπο.

Αυτό προκύπτει από τη σκηνή του περιστατικού, καθώς ο δράστης έφτασε σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και τον πυροβόλησε. Στην περίπτωση που αποδειχθεί πως το εννιάρι πιστόλι μάρκας “Glock” που βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένο στο καμένο αυτοκίνητο του δράστη, είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, τότε ο άγνωστος άνδρας είναι αδύνατον να αστόχησε.

“Από τόσο κοντινή απόσταση και με αυτό το όπλο δύσκολα αστοχείς. Το πλέον πιθανό είναι να μην ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά να το εκφοβίσει και παράλληλα να του περάσει ένα μήνυμα”, λέει στη Realnews αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Προβληματισμένος και ανήσυχος για το μέλλον φέρεται ο Κοβάσεβιτς, ο οποίος στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλά στοιχεία για το περιστατικό.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ