Βιασμός στον Κολωνό: Συμπληρωματική κατάθεση δίνει σήμερα η 12χρονη – Ανοίγει ο δρόμος για νέες συλλήψεις

Νέα συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα η 12χρονη η οποία βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στον Κολωνό, καθώς έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Η κατάθεσή της θεωρείται κρίσιμη καθώς, όπως λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ., θα ανοίξει ο δρόμος και για νέες συλλήψεις.

Η ανήλικη αναμένεται να δει μια σειρά από φωτογραφίες υπόπτων και να δεχθεί ερωτήσεις για τον καθένα ξεχωριστά. Στόχος είναι, όλοι όσοι πήραν μέρος σε όλη αυτήν την φρικτή υπόθεση να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων τους.

Η 12χρονη παραμένει με πέντε από τα αδέρφια της στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα δύο μεγαλύτερα που έχουν ενηλικιωθεί, προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην μητέρα τους, την οποία ήδη έχουν επισκεφθεί δύο φορές στις φυλακές Κορυδαλλού και την στηρίζουν.

Την ίδια ώρα, οι συνήγοροι της 37χρονης ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισής της.

Από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων στο κινητό της, δεν βρέθηκε ίχνος των εφαρμογών Blind Chat, με τα προφίλ της 12χρονης που χρησιμοποιούνταν για να κλείνονται ραντεβού της ανήλικης με τους βιαστές της, εύρημα που θα «έδενε» την σε βάρος της ασκηθείσα κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο του Ηλία Μίχου, δείχνουν πως όχι μόνο διαχειριζόταν την διαδικτυακή εφαρμογή Blind Chat, αλλά πολλές φορές παρίστανε την 12χρονη και της έκλεινε ραντεβού.

Σε μια προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις και να βρει άλλοθι, ο 53χρονος είχε υποστηρίξει στην απολογία του, ότι η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό τηλέφωνο και πως ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αυτά που έκανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ