Βιασμός ανήλικης στα Πατήσια: Σοκάρει νέα μαρτυρία για τον 37χρονο ιερέα

Σοκαριστική είναι μια νέα μαρτυρία κατά του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται  για τον βιασμό της ανήλικης στα Πατήσια. Μία γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” αποκάλυψε πως είχε πάει για εξομολόγηση στην ενορία στα Πατήσια και ο 37χρονος ιερέας της έκανε ανάρμοστες ερωτήσεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ της ζητούσε να του στείλει φωτογραφίες της γυμνή ή να βγάλει τα ρούχα της στο εξομολογητήριο.

Συγκεκριμένα όπως είπε η γυναίκα για το περιστατικό που συνέβη το 2021: «Ήθελα να μιλήσω με κάποιον πνευματικό και μου σύστησαν τον συγκεκριμένο, τον ήξερα βέβαια οπτικά. Συναντηθήκαμε, του είπα τα θέματα που με απασχολούσαν. Έδειχνε αδιάφορος. Εστίαζε το βλέμμα του, και με έφερε σε μεγάλη αμηχανία, σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

ιερέας

Αφού τελείωσα άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για τη σεξουαλική μου ζωή. Ποια στάση μου αρέσει, εάν ο άντρας μου με ικανοποιεί, εάν θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό γιατί είμαστε στον οίκο του Θεού και πρέπει να είμαστε γυμνοί. Η λέξη “γυμνοί”, βέβαια, δεν ήταν με τη μεταφορική έννοια, αλλά να έρθω εγώ με τον ίδιο πιο κοντά για να αποκτήσω εμπιστοσύνη και να είμαι πιο άνετη μαζί του».

Τόνισε ότι δίπλα στον ιερό ναό είναι το γραφείο, το εξομολογητήριο και εκεί ο ιερέας «μού είπε ότι θα πρέπει να είμαστε γυμνοί. Είχα σοκαριστεί με τις ερωτήσεις… Δεν ήθελα να απαντήσω και μετά με ρώταγε γιατί ήμουν τόσο σφιγμένη και να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή γιατί αν δεν μπορώ να ακολουθήσω τους κανόνες και αν δεν κάνω υποταγή στον ίδιο δεν θα μπορώ να είμαι πνευματικό παιδί του. Πήγα σε έναν άλλο πνευματικό, τού είπα όλα τα γεγονότα, μου είπε ότι θα πρέπει να δώσω το ονοματεπώνυμό του στην Εκκλησία. Με φόβισε λίγο αυτό γιατί λέω μπορεί να του βγήκε μόνο σε εμένα».

«Περνάει κάποιος καιρός και μού στέλνει γραπτό μήνυμα “μήπως το σκέφτηκες καλύτερα και θέλεις να μιλήσουμε, να κλείσουμε ραντεβού στο καινούργιο κτίριο να το δεις και βράδυ, δεν θα είναι κανείς εκεί, έχω εγώ τα κλειδιά, είμαι ο μόνος που έχω τα κλειδιά. Θα ήθελες να μου στείλεις γυμνή φωτογραφία όπως σε γέννησε η μάνα σου;”

Αυτό ήταν γραπτό μήνυμα το οποίο όταν θα γίνει άρση απορρήτου, είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά τα γραπτά μηνύματα που θα τα επαναφέρει η Αστυνομία, δεν θα μπορεί κρυφτεί από εκεί. Μου ζήτησε γυμνή φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν είναι αυτός στο κινητό. Πίστευα πως είναι κάποιος άλλος και μου κάνει πλάκα. Αυτό συνέβη το 2021. Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι πολλές και σιγά σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται και ανεξαρτήτου ηλικίας» επεσήμανε η γυναίκα στη μαρτυρία της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που έχει με μια άλλη γυναίκα που επίσης είχε πάει για εξομολόγηση και της είχε κάνει χυδαίες ερωτήσεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ