Βιασμός 14χρονης στο Περιστέρι: Προθεσμία στον 32χρονο κατηγορούμενο

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη, έλαβε από τον τακτικό ανακριτή ο 32χρονος, που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 32χρονος φέρεται να βίασε την 14χρονη στο σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί με την 27χρονη σύντροφό του, το χρονικό διάστημα που φιλοξενούσαν την ανήλικη. Κατηγορείται για ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει πρώτο το enikos.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καταγγελία για τον βιασμό της ανήλικης έγινε τον Ιούνιο του 2021, αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ρούχα και τα σεντόνια του κρεβατιού της 14χρονης. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκαν 6 μήνες για να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις!

Η ανήλικη, με σύμφωνη γνώμη της μητέρας της, πήγε στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της για λίγες ημέρες το περασμένο καλοκαίρι. Η 27χρονη είχε δεσμό με έναν 32χρονο, ο οποίος μια μέρα εκμεταλλεύτηκε την απουσία της συντρόφου του και βίασε την ανήλικη αδελφή της, σύμφωνα με την καταγγελία.

Στη συνέχεια, η 14χρονη τα είπε όλα στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές τον Ιούνιο. Ο δράστης αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι η 14χρονη τα βγάζει όλα από το μυαλό της.

Τελικά όμως, εντοπίστηκαν DNA και σωματικά υγρά στα σεντόνια και τα ρούχα της, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ