Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μια σύλληψη άνδρα στα δυτικά προάστια – Αναζητούνται άλλοι τρεις

Ένας άνδρας συνελήφθη στα δυτικά προάστια, μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα που εκδόθηκαν για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άλλοι τρεις αναζητούνται.

Τα νέα εντάλματα ήρθαν αμέσως μετά τη συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε το παιδί στην Ασφάλεια παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλους άνδρες που εμπλέκονται στην κακοποίησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα πρόσωπα φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν μόνο συνομιλήσει με την 12χρονη, χωρίς να την συναντήσουν. Η ανήλικη όμως τούς αναγνώρισε και κατέθεσε πως είχε βρεθεί μαζί τους έναντι αμοιβής.

Κατόπιν αυτών, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση των νέων ενταλμάτων που ανεβάζουν τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα έως τώρα.

Σημειώνεται πως στους 4 νέους κατηγορούμενους αποδίδεται το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ