Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – Λύτρας: Μέγιστο λάθος το ότι η μητέρα ζήτησε χρήματα από τον Μίχο αλλά τον είχε καταγγείλει

Για την απόφαση προφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης που βίωσε εφιαλτικές στιγμές στον Κολωνό καθώς έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης μίλησε ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας.

«Είναι κάτι που δεν το περίμενε η μητέρα. Αυτό που ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έχει καμία σχέση. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που όλη τη δουλειά την έκανε η Αστυνομία και δεν είχε αναφερθεί το παραμικρό για την μητέρα. Και ξαφνικά έρχεται η ανακρίτρια και εκδίδει ένα ένταλμα σύλληψης. Το θεωρώ πολύ βιαστικό. Η μητέρα θα έπρεπε και από άποψη τακτικής να κληθεί τελευταία. Η 12χρονη εξηγεί επακριβώς ότι η μητέρα της δεν έχει σχέση και εμφανίζονται κατηγορούμενοι που λένε ότι δεν την γνωρίζουν» τόνισε στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» ο Απόστολος Λύτρας.

Ο δικηγόρος της τόνισε ακόμη το «ότι ζήτησε χρήματα από τον Μίχο είναι άλλο έγκλημα αν έχει διαπράξει. Άλλη κατηγορία. Δεν συσχετίζεται με το αδίκημα της μαστροπείας. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι εκβίαση.

Από πλευράς τακτικής είναι μέγιστο λάθος το ότι ζήτησε λεφτά από τον Μίχο, όμως, τον είχε ήδη καταγγείλει. Είχε και οδηγίες από την Αστυνομία να μην καταλάβει τίποτα ο Μίχος. Με το που το πληροφορήθηκε η μητέρα τι έγινε, πήγε κι έκανε καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού και άρχισε να βρίζει τον Μίχο. Για ποιον λόγο να κάνει αυτή την κίνηση εάν εμπλεκόταν και η ίδια;».

Ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι «έχει  γίνει ένα μεγάλο μπέρδεμα. Είναι αυτονόητο το ότι ο έλεγχος των παιδιών είχε ξεφύγει από αυτή την οικογένεια. Μπορούμε να μιλήσουμε για μία αδιαφορία από την μητέρα αλλά αυτό δεν συσχετίζεται με τη μαστροπεία».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ