Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακιστέος ο 38χρονος προπονητής

Της Άννας Κανδύλη

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος πρώην προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της 21χρονης σήμερα αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν αυτή ήταν ανήλικη.

Στην πολύωρη απολογία του ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του πως είχαν ερωτική σχέση με τη συναίνεση της τότε ανήλικης κοπέλας. Φέρεται δε να είπε πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, ότι θέλει να την παντρευτεί και ότι του «σκίζει την καρδιά» ο ισχυρισμός της ότι την βίασε. Όσον αφορά στην ηλικία της κοπέλας ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε η σχέση τους αυτή δεν ήταν 11 ετών, αλλά είχε συμπληρώσει ήδη τα 13.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» φέρεται να είπε, ζητώντας να μπει στη φυλακή. «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια» φέρεται να υποστήριξε αναφερόμενος στην ηλικία του κοριτσιού.

Ο 38χρονος κατέθεσε υπόμνημα με τους ισχυρισμούς του στην ανακρίτρια και στη συνέχεια απάντησε και στις ερωτήσεις της, ενώ κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισής του οι γονείς του.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί, ότι έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζόγλου.

Κατά την έξοδο του από το ανακριτικό γραφείο  ο πρώην προπονητής δήλωσε πως «βιαστής δεν θα γινόμουν ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ