Βιασμό από συνάδελφο της κατήγγειλε 26χρονη – Το χρονικό της φρίκης

Τον βιασμό από συνάδελφο της κατήγγειλε μία 26χρονη. Η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει πως ο 52χρονος συνάδελφός της τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και την βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε την 1η Μαΐου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, η 26χρονη υποστηρίζει ότι ο 52χρονος την είχε καλέσει το βράδυ της 31ης Απριλίου σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για τα γενέθλια του. Όπως καταγγέλλει η νεαρή κοπέλα, το επόμενο πρωί βρέθηκε γυμνή και βιασμένη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 26χρονη, αφού διασκέδασαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και είχαν πιει κάποια ποτά, ο 52χρονος της πρότεινε να συνεχίσουν την διασκέδασή τους σε κάποιο άλλο μαγαζί. Βρέθηκαν λοιπόν σε κάποιο άλλο μπαρ, όπου εκεί οι δύο τους ήπιαν άλλα 4-5 ποτά.

Στη συνέχεια ο 52χρονος πρότεινε στη συνάδελφό του να τη γυρίσει στο σπίτι της με το μηχανάκι του. Όμως μετά από μερικές ώρες, η νεαρή κοπέλα ξύπνησε γυμνή σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τον 52χρονο συνάδελφό της δίπλα της επίσης γυμνό.

Η 26χρονη κατέφυγε στο Τμήμα Αμπελοκήπων όπου υπέβαλε την καταγγελία με την υπόθεση πλέον να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ