Βελεστίνο: Επίθεση σκύλου σε μαθήτρια μέσα σε σχολείο

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο μέσα στο σχολείο, την ώρα του διαλείμματος, δέχθηκε χθες το πρωί, μαθήτρια, στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου Βελεστίνου. Ο σκύλος της επιτέθηκε σκίζοντας το μπουφάν της και δαγκώνοντάς την στην πλάτη, με αποτέλεσμα, η μαθήτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Συμμαθητές της άρχισαν να φωνάζουν. Επενέβη η επιβλέπουσα καθηγήτρια, διώχνοντας τον σκύλο και στη συνέχεια μετέφερε τη μαθήτρια στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται στο συγκρότημα του Γυμνασίου- Λυκείου Βελεστίνου, όπως αναφέρει ο ιστότοπος taxydromos.gr. Πριν από δύο μήνες αδέσποτο είχε επιτεθεί και σε καθηγητή του συγκροτήματος.

Εκπαιδευτικοί αναφέρουν ότι το πρόβλημα υφίσταται εδώ και χρόνια στο σχολείο, παραμένει όμως άλυτο. Όπως επισημαίνουν αγέλες αδέσποτων μπαίνουν μέσα στο σχολικό προαύλιο, πολλές φορές και στις αίθουσες που μένουν ανοιχτές για να αερίζονται στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς, οι διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων έχουν απευθυνθεί επανειλημμένως, εγγράφως και προφορικώς στον Δήμο Ρήγα Φεραίου ζητώντας λύση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ