Αργύρης Ντινόπουλος: “Ραγίζει” καρδιές το αντίο του αδελφικού φίλου του γιου του

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου. Ο γιος του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια την Κυριακή.

Ο 33χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της οικογένειάς του και όταν ο πατέρας του Αργύρης Ντινόπουλος μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του με τη βοήθεια κλειδαρά, τον βρήκε νεκρό.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, ενώ σύμφωνα με ανάρτηση που ανέβηκε στη σελίδα του στο Facebook, οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5/2022, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του κολλητού του φίλου

Τα social media έχουν «πλημμυρίσει» από σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατο του Βασίλη Δημόπουλου. Ανάμεσα στις αναρτήσεις ξεχωρίζει αυτή που έκανε ο αδελφικός του φίλος.

Ο ίδιος δημοσίευσε παλιότερα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον άτυχο 33χρονο, γράφοντας: «Βασίλη… αδελφέ μου… “Μπάκακα” μου, μόνο εσύ ήξερες τι σημαίνει αυτό και μόνο εσύ καταλαβαίνεις. Και τώρα που θα το διαβάζεις ελπίζω να γελάς όπως γελούσαμε μαζί. Έχω τόσα να πω μα το μυαλό παίζει παιχνίδια, μα τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου… τα έχω χαμένα. Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο… ήλπιζα. Σε αγαπώ αδελφέ μου… καλό σου ταξίδι…»

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ