Αργύρης Ντινόπουλος: Βρήκε ο ίδιος νεκρό τον γιο του – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον χαμό του

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο και πρώην υπουργό Αργύρη Ντινόπουλο, ο γιος του οποίου βρέθηκε νεκρός στα Εξάρχεια, στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Μπουμπουλίνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος Βασίλης διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος, μπήκε στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του, με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

γιος Αργύρη Ντινόπουλου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής Σουλτάνα Μαριανού θα “ρίξει φως” στην ακριβή αιτία του θανάτου του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έπασχε από διαβήτη τύπου Α.

Ο 33χρονος Βασίλειος – Σπυρίδων, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Λάτρευε τον αθλητισμό, τα ταξίδια και τη ζωή γενικά… Επαγγελματικά δραστηριοποιείτο στον χώρο της παραγωγής ταινιών.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.  

“Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30” αναφέρει η συγκεκριμένη ανάρτηση, κάτω από την οποία διαβάζει κανείς σπαρακτικά μηνύματα.
“ΣΟΚ, ψέματα;. Δεν είναι αλήθεια.  Συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι…”
“Ελπίζω να είναι ένα κακόγουστο αστείο…”
“Συλλυπητήρια στην οικογένειά του! Καλό ταξίδι υπέροχε άνθρωπε…”
“Πω πω τι λες τώρα πώς, γιατί τι λες ; Θεέ μου! Άσχετο με τον διαβήτη του; Σοκ! Έχω μείνει άφωνη. Θεέ μου! Νέο παιδί! Καλό Ταξίδι. Δεν μπορώ να το πιστέψω”.
“Γιατί;;; Φαίνεται τέτοιες ψυχές τις θέλουν όλοι κοντά τους. Κι ο Θεός ο ίδιος…”
“Καλό ταξίδι στο φως παλικάρι μου, κουράγιο στους γονείς σου”
“Ποσό κρίμα…. Ποσό νωρίς…. Τόσο ευγενικό, χαρούμενο, ταλαντούχο και δημιουργικό παιδί….συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια! Καλό παράδεισο Βασίλη”

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ