Βασίλης Καρράς: Η αυτοβιογραφία που ετοίμαζε

Γνωστή έγινε πριν από λίγες ώρες η είδηση πως ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών. Ο «Άρχοντας της πίστας» που τα τελευταία χρόνια έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Παρ΄ ότι είχε έρθει αντιμέτωπος με το θηρίο που ονομάζεται καρκίνος, ο Βασίλης Καρράς δεν το έβαζε κάτω. Μάλιστα ο επιτυχημένος τραγουδιστής ετοίμαζε και την αυτοβιογραφία του.

Το νέο για την αυτοβιογραφία του είχε δημοσιευθεί μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στις αρχές Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της εκπομπής Θάνος Βάγιος είχε αναφέρει πως: «Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο cd του Βασίλη Καρρά. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο, η αυτοβιογραφία του. Ένα βιβλίο που γράφει ο ίδιος.

Από πληροφορίες πολύ συγκεκριμένες, μαθαίνω ότι η συγγραφή του συγκεκριμένου βιβλίου έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχει ξεκινήσει από στιγμές που σημάδεψαν τον Βασίλη Καρρά και επιτυχίες του καλλιτεχνικές και προσωπικά του βιώματα».

Ακόμα, ο δημοσιογράφος είχε προσθέσει ότι: «Το σημαντικό εδώ είναι ότι στο συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της επιμέλειας απ’ ότι μαθαίνω, δηλαδή είναι λίγο πριν πραγματικά κυκλοφορήσει, θα υπάρχουν κομμάτια τα οποία αφορούν και αυτό το στάδιο το οποίο περνάει τώρα, της περιπέτειάς του.

Είναι ένα βιβλίο ακριβώς αυτό που ορίζει η λέξη αυτοβιογραφία, από στιγμές που τον σημάδεψαν, στιγμές που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο που τον αγαπά. Και ουσιαστικά είναι η μόνη φορά και η πραγματική που θα μιλήσει και θα πει πώς βίωσε και όλη αυτή την περιπέτεια ο ίδιος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ