Βάρκιζα: Άγρια νύχτα με επικίνδυνες κόντρες, καπνογόνα και πυροτεχνήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Επικίνδυνα παιχνίδια στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης 30 Αυγούστου στην Βάρκιζα όταν εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για κόντρες ταχύτητας, σούζες και ελιγμούς, με την Αστυνομία να καταφτάνει, τελικά, στην περιοχή και να δίνει τέλος στους αυτοσχέδιους αυτούς αγώνες.

Όπως μεταδίδει το Mega, οι κόντρες πραγματοποιήθηκαν σε μια λεωφόρο όπου κάθε χρόνο σημειώνονται σοβαρά τροχαία ατυχήματα τα οποία στοιχίζουν ζωές. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να συγκινεί ορισμένους με τις παράνομες εκδηλώσεις όχι μόνο να συνεχίζονται αλλά να μην γίνονται και στα κρυφά, καθώς χθες στο σημείο υπήρχαν μέχρι και βεγγαλικά και καπνογόνα.

Στην αφετηρία είχαν στηθεί εκατοντάδες άτομα που βρέθηκαν στο σημείο με σκοπό να δουν τις επιδείξεις αυτοκινήτων και στη συνέχεια τις κόντρες, με τους οδηγούς των οχημάτων να ρισκάρουν την ζωή τους.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες προκάλεσε μάλιστα αναστάτωση στους κατοίκους της Βάρκιζας, με την αστυνομία να είναι αρχικά απούσα και τους διοργανωτές να προσπαθούν να κάνουν με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία τους.

Οι κόντρες στην παραλιακή σταμάτησαν όταν εντέλει επενέβη η αστυνομία. Αμέσως οι φωτοβολίδες έσβησαν, τα πυροτεχνήματα σταμάτησαν και οι παρευρισκόμενοι έφυγαν άρον άρον από την περιοχή.

Κάτοικοι της περιοχής τονίζουν στον τηλεοπτικό σταθμό πως και χθες βρέθηκαν θεατές στο ίδιο έργο, καθώς όπως ανέφεραν ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται ανάλογα event.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως για ακόμα μια φορά δεν έγινε καμία προσαγωγή, ενώ ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ