Βάρη: «Μπήκαν βιαστικοί, πυροβόλησαν και έφυγαν» είπε αυτόπτης μάρτυρας στους αστυνομικούς – ΦΩΤΟ

Νέες πληροφορίες για την εκτέλεση των δύο ανδρών σε γνωστή ταβέρνα στη Βάρη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.Οι δράστες -σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τέσσερις- που εισέβαλαν στην ταβέρνα και άρχισαν να «γαζώνουν» δύο άνδρες, που εκείνη την ώρα έτρωγαν με τις οικογένειές τους, είχαν ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Η ταβέρνα έχει κάμερες και οι αστυνομικοί μιλούν με όλους τους αυτόπτες μάρτυρες από τα διπλανά τραπέζια, προσπαθώντας να μάθουν κάθε πληροφορία που θα τους φανεί χρήσιμη για τον εντοπισμό των δραστών. Βέβαια, οι άνθρωποι που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια έχουν υποστεί σοκ. Ένας αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Μπήκαν βιαστικοί, πυροβόλησαν και έφυγαν».

Σε ό,τι αφορά στους δύο άνδρες που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο – όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων- είναι νεκροί, καθώς οι σφαίρες τους έπληξαν σε ζωτικά όργανα. Επίσης, τραυματίστηκε μια γυναίκα, πιθανότατα από εξοστρακισμό σφαίρας και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.Οι νεκροί είναι αλλοδαποί, ο ένας από τη Σλοβενία και ο άλλος από το Μαυροβούνιο.Οι δράστες αμέσως τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν τις Αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Πηγή ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ