Βανδαλισμοί σε λύκειο του Χαλανδρίου – Έγραψαν συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε πρωτοφανή βανδαλισμό του 5ου Γενικού Λυκείου Χαλανδρίου προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι, τη στιγμή, μάλιστα, που εντός της σχολικής μονάδας γίνονταν εργασίες συντήρησης και βαφής από ελαιοχρωματιστές του Δήμου. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οι άγνωστοι δεν άφησαν τίποτα άθικτο στο ισόγειο του σχολείου.

Με μπογιές έγραψαν συνθήματα υπέρ του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα και κατά του Πρωθυπουργού. Ταυτόχρονα δεν έλειψαν και τα συνθήματα κατά της Αστυνομίας, με αφορμή τον νόμο που μεταξύ άλλων προβλέπει την ίδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό επίσης πως οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα ακόμη και στα μάρμαρα γνωρίζοντας πως η μπογιά χρειάζεται μεγάλο κόπο και πολλή δουλειά για να φύγει απ’ αυτά.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο ο βανδαλισμός του σχολείου δεν προκάλεσε την οργή μόνο των καθηγητών του εν λόγω λυκείου, αλλά και γονέων, μαθητών και κατοίκων της περιοχής που είδαν για ακόμη μία φορά να καταστρέφεται δημόσια περιουσία, της οποίας τη συντήρηση πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημα του.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ