Βάνα Μπάρμπα: Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω σίγουρα Νέα Δημοκρατία

«Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω σίγουρα Νέα Δημοκρατία» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας για την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργός, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως «μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα. Έστειλα ένα e-mail στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε, υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες”. Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν πάρα πολύ ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε. Μου είπε “Συμφωνώ μαζί σου”».

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι συστρατεύεται στο πλευρό του πρωθυπουργού, αλλά τόνισε ότι δεν ζητάει ανταλλάγματα όπως «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το τι θα απαντούσε στον κ. Μητσοτάκη εάν εκείνος της ζητούσε να είναι υποψήφια στις εκλογές, η γνωστή ηθοποιός επεσήμανε ότι δεν θα ήθελε να είναι υποψήφια. Στην συνέχεια τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει σίγουρα Νέα Δημοκρατία.

«Ο Ανδρουλάκης δεν μας άκουσε ποτέ»

Αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, υπογράμμισε ότι «κατ’ αρχάς δεν μας άκουσε ποτέ. Δεν είναι ότι δεν πάω στον έναν, σαν ένα παραπονεμένο παιδί που κάποιος δεν με είδε και δεν μιλήσαμε, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευγένεια της και το ήθος της. Δυο φορές είχα μιλήσει σε εκπομπές που είχαμε βγει κι είχαμε πει για το ΠΑΣΟΚ, την επομένη στιγμή μας είχε πάρει τηλέφωνο σαν γυναίκα, σαν αρχηγός. Έμενα με στενοχωρεί το ότι δεν μας βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν έβλεπε ανθρώπους που ίσως να ήταν και χρήσιμοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ