Τζώρτζης Μονογυιός: Φίλος του επιχειρηματία περιγράφει τι συνέβη πριν από το τροχαίο – ΦΩΤΟ της μοιραίας Ferrari

Φρικτό θάνατο με την Ferrari του, που μόλις είχε παραλάβει, βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός στο τροχαίο που συνέβη στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης. Το δυστύχημα συνέβη μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο απ’ όπου ο 45χρονος επιχειρηματίας είχε πάρει το πολυτελές αυτοκίνητο. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η οποία κάθισε στη θέση του συνοδηγού, ξεκίνησε με προορισμό το σπίτι τους, στη Βουλιαγμένη, όπου και θα στάθμευε την Ferrari. Πίσω του, ακολουθούσαν δύο φίλοι του με ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Ξαφνικά, έπειτα από μία δεξιά στροφή επί της λεωφόρου Καραμανλή, το πολυτελές όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο, πήρε φωτιά και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Τα όσα συνέβησαν πριν από το θανατηφόρο τροχαίο περιέγραψε στην κατάθεσή του στην Τροχαία Ελληνικού, ο ένας από τους φίλους του επιχειρηματία που τον ακολουθούσαν χθες το βράδυ.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού είπε τα εξής στην κατάθεσή του: “Είμαι φίλος του…  και μεταβήκαμε μαζί με τον Γεώργιο Μονογυιό, περί τις 20:15 στην περιοχή κοντά στο Ασκληπιείο Βούλας για να παραλάβει ο Μονογυιός το νέο αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Ξεκινήσαμε προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να σταθμεύσει εκεί. Επί της λεωφόρου Ποσειδώνος κινούνταν μπροστά ο Μονογυιός, πίσω ο… και  ακόμα πιο πίσω εγώ, με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, ιδιοκτησίας του Μονογυιού. Κινούμασταν με φυσιολογική ταχύτητα περίπου 80 χιλιόμετρα, καθώς είχε φυσιολογική κυκλοφορία και δεν ήταν κενός ο δρόμος”.

Τότε, όπως περιγράφει στην κατάθεσή του, “ο Μονογυιός πήρε τη δεξιά στροφή στο ύψος της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Εν συνεχεία την πήρε ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του οδηγού της Porsche Cayenne). Και όταν πήρα και εγώ αυτή τη στροφή, είδα τον… να σταθμεύει και το αυτοκίνητο του Μονογυιού στη νησίδα μετά τη λεωφόρο Βάρης να έχει πέσει στο δέντρο”.

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του Μονογυιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

“Ο… έβγαλε την Αθηνά και μετά με βοήθησε και βγάλαμε τον Μονογυιό από τη θέση του οδηγού, ενώ το όχημα είχε αρχίσει να πιάνει φωτιά. Τον βγάλαμε έξω και εκείνος δεν αντιδρούσε καθόλου και είχε εγκαύματα σε αρκετά σημεία του σώματος του”, ανέφερε.

Η φωτογραφία της Ferrari λίγο πριν από το τροχαίο

Η ίδια εκπομπή μετέδωσε και μία φωτογραφία της μοιραίας Ferrari, που τραβήχτηκε 10 λεπτά πριν από το δυστύχημα, στο ύψους του Ασκληπιείου Βούλας. Το πολυτελές όχημα έφερε ακόμη την δοκιμαστική πινακίδα.

Φίλος του επιχειρηματία αναφέρει ότι έφτασε στο σημείο του τροχαίου 3-5 λεπτά μετά, και δεν διαπίστωσε να υπάρχουν ροδιές ή φρεναρίσματα στον δρόμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ