Τρόμος στην Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 33χρονο και τον μαχαίρωσαν

Επίθεση με μαχαίρι και μάλιστα από δύο ανήλικους Ρομά, περίπου 13 ετών, δέχθηκε 33χρονος από την Πάτρα. Πρόκειται για μέλη της «γνωστής συμμορίας» στον Κόμβο Κουρτέση. Πριν από καιρό παιδιά έστηναν «καρτέρι» και πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα.

Το περιστατικό της επίθεσης συνέβη τη Δευτέρα, όταν ο 33χρονος άφησε το αυτοκίνητό του στην Εθνική οδό πριν από την οδό Αμερικής, καθώς υπέστη βλάβη και κάλεσε οδική βοήθεια. Αφού το όχημά του μεταφέρθηκε, ξεκίνησε με τα πόδια για να επιστρέψει  στο σπίτι του. Φτάνοντας στον κόμβο Κουρτέση δέχθηκε τις πρώτες προκλήσεις από τα δύο ανήλικα: «το παίζεις μάγκας και δεν μας μιλάς»; και άλλα τέτοια. «Φύγετε είστε μικροί» τους απάντησε, αλλά εκείνοι τον ακολουθούσαν και τον προκαλούσαν συνεχώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Πάτρα: Επίθεση με μαχαίρι σε 33χρονο

Όταν εκείνος αντέδρασε λεκτικά… βγήκε το μαχαίρι. Επρόκειτο για μία λεπίδα με την οποία ο ένας κατάφερε και τον τραυμάτισε στο χέρι. Ήδη είχαν φθάσει έξω από ένα μίνι μάρκετ και ο 33χρονος μπήκε μέσα ενώ αιμορραγούσε. Οι δύο 13χρονοι δεν υπολόγιζαν… ούτε το κατάστημα. Μπήκαν μέσα και αυτός που κρατούσε τη λεπίδα του κατάφερε ένα χτύπημα στα πλευρά, λίγο πιο πάνω από το συκώτι. Ευτυχώς δεν ήταν βαθύ και του προκάλεσε αμυχή με μικρή αιμορραγία. Η όλη επίθεση έχει καταγραφεί και από κάμερα κλειστού κυκλώματος. Η Αστυνομία έχει δεχθεί πολλές καταγγελίες για τη συγκεκριμένη «συμμορία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ