Τρόμος στη Μεταμόρφωση: Τον τραυμάτισε με μαχαίρι μέρα-μεσημέρι – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στη Μεταμόρφωση, μέρα-μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, στην οδό Δεληγιάννη. Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στο θύμα, τραυματίζοντάς τον στην καρωτίδα.

Σύμφωνα με το syneidisi.com, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ έπειτα από κινητοποίηση της αστυνομίας, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.

Δείτε τη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ