Μεταμόρφωση: Πώς περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας τη δολοφονία του “Κεφάλα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μαφιόζικου τύπου εκτέλεση έλαβε χώρα στη Μεταμόρφωση. Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο έξω από μία καντίνα επί της οδού Ιφιγένειας μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών. Οι σφαίρες τον πέτυχαν στο στήθος και τον λαιμό και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η Αστυνομία βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ “νονών της νύχτας” πίσω από την εκτέλεση του 58χρονου. Το θύμα ήταν γνωστό με το προσωνύμιο “Κεφάλας”. Πριν από αρκετά χρόνια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές με υποθέσεις εκβιασμών. Ήταν παλαίμαχος πυγμάχος και πριν από μερικά χρόνια διατηρούσε μπαρ στο Ηράκλειο Αττικής.

“Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες. Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ΄ επαφής ( στο μισό μέτρο) τρεις με τέσσερις φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ” δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ