Τρόμος για οδοντίατρο στην Κρήτη – Πήγε να τον ληστέψει κρατώντας φαλτσέτα και σφυρί

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Παρασκευής, ένας 44χρονος οδοντίατρος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν 55χρονο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο επίδοξος ληστής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατώντας μία φαλτσέτα και ένα σφυρί αποπειράθηκε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον οδοντίατρο.

Ο 44χρονος όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά ακινητοποίησε με τη βοήθεια ενός περαστικού τον επίδοξο ληστή. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και τον άνδρα που προσπάθησε να τον ληστέψει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 44χρονου στο creta24.gr, ο δράστης τον περίμενε έξω από το ιατρείο του, στη σκάλα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με μία μαύρη σακούλα. Έντρομος τον ρώτησε ποιος είναι και τότε ο δράστης έβγαλε το χέρι του από το μπουφάν κρατώντας μια φαλτσέτα. Ο 44χρονος οδοντίατρος επανέλαβε την ερώτηση και τότε συνειδητοποίησε πως με το άλλο χέρι, ο 55χρονος κρατούσε ένα σφυρί.

Αμέσως ο γιατρός έτρεξε στο ασανσέρ όπου πρόλαβε και έκλεισε την εσωτερική πόρτα ενώ ο δράστης δεν σταμάτησε λεπτό να τον ακολουθεί. Ο 55χρονος άνδρας κατάφερε να βάλει την φαλτσέτα μέσα από την πόρτα του ασανσέρ προσπαθώντας να την ανοίξει ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε και με το σφυρί. Τότε ο 44χρονος κατάφερε να πάρει το σφυρί από τον δράστη, ωστόσο εκείνος κατάφερε να το πάρει πίσω. Ο γιατρός μπήκε ξανά μέσα στο ασανσέρ όπου μετά από λίγο με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να πάρει ξανά πίσω το σφυρί. Στην προσπάθεια του να αμυνθεί, χτύπησε τον 55χρονο πολλές φορές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Οι δύο άνδρες πάλεψαν για αρκετή ώρα. Ο γιατρός καλούσε σε βοήθεια και τότε ένας νεαρός που τον άκουσε ακινητοποίησε τον δράστη. Κατά τη διάρκεια της πάλης η σακούλα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δράστη έφυγε, όμως το πρόσωπο του δεν φαινόταν καθώς φορούσε μάσκα. Ο γιατρός στην προσπάθεια του να του αφαιρέσει τη μάσκα, δέχτηκε πολλά χτυπήματα αφού ο 55χρονος τον χτυπούσε με τα πόδια του. Εκείνη την στιγμή ένα άλλο παιδί βγήκε από την πολυκατοικία και κατάφεραν να αφαιρέσουν τη μάσκα από το δράστη. Τότε ο γιατρός έκπληκτος διαπίστωσε ότι τον γνώριζε εδώ και δέκα χρόνια καθώς συχνά πήγαινε στο ιατρείο του και του παρείχε δωρεάν ιατρική φροντίδα και την Δευτέρα υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για τη μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο δράστης είχε μαζί του σκοινί αλλά και πλαστικά κλιπ προκειμένου να του ακινητοποιήσει τα χέρια.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr, creta24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ