Τρόμος για φοιτήτρια της Νομικής που έπεσε θύμα ληστείας – Την νάρκωσαν με αναισθητικό σπρέι

Θύμα ληστείας έπεσε μια φοιτήτρια της Nομικής μέσα στο σπίτι της. Ο δράστης της έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια της άρπαξε ηλεκτρονικές συσκευές και εξαφανίστηκε.

Το θύμα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε.  Ο πατέρας της φοιτήτριας νιώθει τυχερός που ο δράστης δεν προέβη σε χειρότερες πράξεις.  Η 22χρονη ήταν εντελώς ανυπεράσπιστη στα χέρια του κακοποιού για αρκετή ώρα καθώς την νάρκωσε με αναισθητικό σπρέι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια επέστρεψε στο σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και κάθισε για να διαβάσει. Επειδή ήταν μεσημέρι, δεν σκέφτηκε να κλειδώσει την πόρτα του σπιτιού. Αυτό αποδείχθηκε λάθος.  Ο κακοποιός ανέβηκε τις σκάλες του δεύτερου ορόφου και έφτασε μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος, παραβίασε την πόρτα και μπήκε μέσα.

ληστεία φοιτήτρια

Η φοιτήτρια δεν αντιλήφθηκε την είσοδο του κακοποιού καθώς στο μεταξύ την είχε πάρει ο ύπνος. Ο ληστής της έριξε αναισθητικό σπρέι και στη συνέχεια άρπαξε ό,τι βρήκε και έφυγε ανενόχλητος.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο διαμέρισμα λίγο έλειψε να λιποθυμήσουν από τις αναθυμιάσεις του αναισθητικού σπρέι. «Μάλιστα επειδή ζαλίζονταν και οι ίδιοι, μου είπαν πως καλό είναι να πάμε έξω για να μην εκτίθεμαι στο σπρέι», δήλωσε η φοιτήτρια. Από το αναισθητικό σπρέι η 22χρονη είχε έντονη αίσθηση αποπροσανατολισμού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ