Tρόμος για επιβάτες λεωφορείου: Κατέρρευσε το καπάκι πάνω από την πόρτα – Το ενδεχόμενο δολιοφθοράς εξετάζει η ΟΣΥ

Τυχεροί φαίνεται να ήταν δύο επιβάτες λεωφορείου το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου, καθώς κατέρρευσε το πλαστικό καπάκι πάνω από την πόρτα του οχήματος και έπεσε πάνω τους, χωρίς όμως να τους τραυματίσει.

Πρόκειται για τη λεωφορειακή γραμμή Χ95, που είχε προορισμό το αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα athenstransport, το λεωφορείο διερχόταν από τη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, όταν το πλαστικό καπάκι πάνω από την πόρτα  του λεωφορείου έπεσε πάνω σε δύο επιβάτες. Ευτυχώς, το συγκεκριμένο κομμάτι δεν ήταν βαρύ και έτσι οι επιβάτες γλίτωσαν τον τραυματισμό.

Όπως υποστήριξε επιβάτης του λεωφορείου στο «Athens Transport», το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κάποια παρέμβαση του οδηγού. Το κομμάτι παρέμεινε στα καθίσματα, μέχρι την άφιξη του λεωφορείου στον τελικό προορισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τα λεωφορεία της γραμμής Χ95, τα οποία αναχωρούν από την πλατεία Συντάγματος και καταλήγουν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, έχουν αυξημένη πληρότητα σε συγκεκριμένες ώρες, ιδίως κατά την τουριστική περίοδο.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.  Στις 10 Μαρτίου, είχε αποκολληθεί το καπάκι του κλιματιστικού σε λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πηγές της ΟΣΥ, η εταιρεία αρχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς για περιστατικά με βίδες που «φεύγουν».

Οι φωτογραφίες από το Athens Transport

Χ95 Χ95

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ