Τρόμος για αντίποινα – Σε αστυνομικό κλοιό το σπίτι του 15χρονου στην Αχαΐα

To φλερτ ενός 17χρονου προς την αδελφή του 15χρονου φίλου του φαίνεται ότι ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά, η οποία τύλιξε δύο οικογένειες και έκανε τον φόβο των αντιποίνων να πλανάται στην Κάτω Αχαϊα (Αχαγιά).

Τα χτυπήματα που δέχτηκε μπροστά σε κόσμο από τον 17χρονο, επειδή πολιορκούσε την αδελφή του, όπλισαν το χέρι του 15χρονου, που τον σκότωσε με καραμπίνα.

Από το βράδυ της Κυριακής, με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή αντεκδίκησης, καθώς τα σπίτια των οικογενειών των δύο παιδιών βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων, ενώ αρκετοι φίλοι του αδικοχαμένου 17χρονου απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Χαρακτηριστικό της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί είναι το μήνυμα ψυχραιμίας και νηφαλιότητας που έστειλε προς τους δημότες της Κάτω Αχαϊας ο δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Χρήστος Νικολάου, που κάλεσε τους δημότες να μην οξύνουν τα πνεύματα με εκτιμήσεις και δημόσιες τοποθετήσεις για το περιστατικό. 

Σήμερα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα οδηγήσουν τον άτυχο Γιώργο στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία θα τελεστεί στις 3.00 μμ στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαϊα και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αράξου.

Πηγή: Εspresso

 

Δείτε επίσης:

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 15χρονος

Συγκλονισμένη η Αχαΐα- Γιατί ο 15χρονος σκότωσε τον 17χρονο

Έγκλημα σοκ στην Αχαΐα- 15χρονος φέρεται να σκότωσε 17χρονο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ