Τρόμος για 15χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα: Τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν – Δύο συλλήψεις

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 15χρονος στον Άγιο Παντελεήμονα ο οποίος την Παρασκευή 17 Μαρτίου έπεσε θύμα ληστρικής επίθεσης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 20χρονος και ένας 15χρονος. 

Κατηγορούνται κατά περίπτωση για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και 18χρονος αλλοδαπός για τα ίδια αδικήματα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής τρία άτομα προσέγγισαν 15χρονο αλλοδαπό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου προσπάθησαν να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς να τα καταφέρουν. Μάλιστα, ένας από τους δράστες τραυμάτισε τον ανήλικο με το αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή του μηρού.

Έπειτα από τον τραυματισμό του, το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τη ΕΛ.ΑΣ. Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που αναζητούσαν τους δράστες, εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου, τον 20χρονο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας.

Λίγο αργότερα, μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα ο 15χρονος ο οποίος ταυτοποιήθηκε και αυτός ως μέλος της ομάδας που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ