Τρόμος από σάτυρο στην Κυψέλη

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στην Κυψέλη ένας σάτυρος. Σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο κοριτσιών ο εν λόγω άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους κάνοντας άσεμνες πράξεις.

Η πρώτη κοπέλα ανέφερε ότι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, επέστρεφε στο σπίτι της με την φίλη της στην περιοχή της Κυψέλης. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ότι κάποιος τις ακολουθεί. Τότε ανέπτυξαν ταχύτητα ώστε να προλάβουν να μπουν στην πολυκατοικία, κλειδώνοντας και την πόρτα. Από το εσωτερικό της εισόδου είδαν τον σάτυρο να κατεβάζει το παντελόνι και το εσώρουχο του, επιδεικνύοντας τα γενετικά του όργανα και προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις.

Το επόμενο βράδυ ο άνδρας εμφανίστηκε ξανά στη μία από τις δύο κοπέλες την ώρα που επέστρεφε σπίτι της και επιχείρησε να την ακολουθήσει. Τότε, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Τα κορίτσια έδωσαν στους αστυνομικούς την περιγραφή του σάτυρου και αναμένεται να διερευνηθεί η περιοχή και τα παρακείμενα καταστήματα για βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες, που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίησή του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ