Τροιζηνία: Οικόπεδο… με 48 κιλά κάνναβης – Χειροπέδες σε δύο άτομα 

Στην Τροιζηνία μέσα σε οικόπεδο έκρυβε ένας 58χρονος πάνω από 48 κιλά κάνναβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ποσότητα των ναρκωτικών εντοπίστηκε σε διάφορα σημεία του κτήματος μέσα σε βαρέλια και σακούλες, ενώ σε άλλο σημείο του οικοπέδου βρέθηκαν 50 τμήματα ξερών κορμών δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και εξοπλισμός καλλιέργειας.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω ναρκωτικά ανήκουν σε 58χρονο ημεδαπό και συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία δρώντας μεθοδικά και στοχευμένα, τον εντόπισε πλησίον της οικίας του, σε όμορο οικόπεδο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και έτερων εμπλεκόμενων, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ακόμα ένας  71χρονος ημεδαπός όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών και διευκόλυνση της παράνομης διαμονής τους στη χώρα. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ