Τροχαίο στο Ηράκλειο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 17χρονου – ΦΩΤΟ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 17χρονου Ματθαίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Πολύδροσο του δήμου Μαλεβιζίου.

Συγγενείς και φίλοι είπαν στον Προφήτη Ηλία το “τελευταίο αντίο” στον άτυχο νέο που “έσβησε” στην άσφαλτο, ενώ οι συμμαθητές και φίλοι του αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά το χαμόγελό του.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού  και στη συνέχεια στα μικρά κολονάκια. Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που η μοτοσικλέτα εκσφενδονίστηκε πάνω από 100 μέτρα.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή λίγο αργότερα.

Ο 21χρονος φίλος του, ο οποίος έχασε τη ζωή του ακαριαία,  θα μεταφερθεί στη γενέτειρα του, την Αλβανία, όπου και θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του.

Κρήτη, τροχαίο, 17χρονος, κηδεία

Κρήτη, τροχαίο, 17χρονος, κηδεία

Κρήτη, τροχαίο, 17χρονος, κηδεία

Κρήτη, τροχαίο, 17χρονος, κηδεία

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου

Ο πατέρας του 17χρονου συγκλονίζει μιλώντας στο MEGA.

“Τι να του πεις; Δηλαδή του παιδιού, τι να του πεις; Φεύγει από το σπίτι σου, θα το ακολουθείς από πίσω να του πεις “μη πηγαίνεις πάνω στο μηχανάκι;”. Εγώ στο παιδί μου του έλεγα “ξέρεις κάτι; Πάντα κράνος και δεν θα μπαίνεις σε ξένα μηχανάκια. Αν κι εφόσον το μηχανάκι μας, θα το φέρνεις 10 η ώρα στο σπίτι”. Όταν το έπαιρνε. Αλλά από εκεί και μετά; Πάρε έναν λαγό και βάλ’ τον σ’ ένα κλουβί. Σε 10 λεπτά έχει σκοτωθεί. Γίνεται;”.

 

Πηγή φωτο: creta24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ