Τροχαίο στην Εύβοια: Πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στην Ερέτρια με ανατροπή

Ένα κινηματογραφικό τροχαίο ατύχημα, με σύγκρουση δυο αυτοκινήτων τα οποία ανατράπηκαν, σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου στο Μύλος Κάμπιγκ στην Ερέτρια

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr ο πρώτος οδηγός του ενός αυτοκινήτου, πακιστανικής καταγωγής ερχόταν από την Ερέτρια με κατεύθυνση τη Χαλκίδα και ο δεύτερος κατευθυνόταν από τη Χαλκίδα προς την Αμάρυνθο όπου και διαμένει.

Στην στροφή του Μύλος Κάμπιγκ, ο αλλοδαπός άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο του αντίθετου ρεύματος με οδηγό τον Αμαρύνθιο.

Ο δρόμος μετατράπηκε σε κινηματογραφικό σκηνικό με τα δυο αμάξια να αναποδογυρίζουν και να σέρνονται για πολλά μέτρα στην άσφαλτο.

Ακολούθησε πανικός και κινητοποίηση του Α.Τ. Ερέτριας, ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και εθελοντών της ομάδας διάσωσης Ε.Σ.Δ.Δ.Ε. (Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας) που έφτασαν στο σημείο.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το γεγονός ότι τα δυο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δυο οδηγοί γλίτωσαν σαν από θαύμα.

Aκολούθησε η επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας με την συνδρομή των αστυνομικών και των εθελοντών της ΕΣΔΔΕ στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας Ερέτριας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ