Τροχαίο στην Αίγινα: «Δεν μπορεί να αναπνεύσει και πονάει» λέει ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας που τραυματίστηκε σοβαρά

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η μία από τις τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαΐου στην Αίγινα.

Έτσι έγινε το τροχαίο στην Αίγινα: «Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί» λέει η γιαγιά μαθήτριας που τραυματίστηκε

Πρόκειται για τη 14χρονη μαθήτρια, η οποία υπέστη κάκωση στο θώρακα την ώρα του ατυχήματος. Όπως πρώτο έγραψε χθες το enikos.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου του ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να κυλήσει προς το μέρος του πούλμαν που εκείνη τη στιγμή αποβίβαζε τα παιδιά και τρία εξ αυτών να «σφηνώσουν» ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Το ατύχημα συνέβη έξω από την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, όπου τα παιδιά είχαν πάει στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το λεωφορείο έχει προσκρούσει πάνω σε δέντρο, το οποίο έχει ξεριζωθεί.

Αίγινα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνέβη το τροχαίο με τα τρία τραυματισμένα παιδιά

τροχαίο Αίγινα τροχαίο Αίγινα

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει και πονάει»

Η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η 14χρονης, αφορούσε την τοποθέτηση «μπιλάου», δηλαδή σωλήνα θωρακικής παροχέτευσης, για την απομάκρυνση των υγρών που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της κάκωσης.

Τροχαίο στην Αίγινα: Λύθηκε το χειρόφρενο πούλμαν – Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει και πονάει. Για εκδρομή το στείλαμε το παιδί. Ήταν και τα κορίτσια που χτυπήσανε, η δική μου πιο σοβαρά. Μάλλον ήταν σε τέτοιο σημείο που έφαγε όλη την δύναμη. Το χειρουργείο ήταν για να της κάνουν παροχέτευση από τον πνεύμονα γιατί έχει μαζέψει αέρα και αίμα και το τραβήξανε δηλαδή για να αναπνέει καλύτερα το παιδί. Έχει σπάσει κλείδα, έχει σπάσει πλευρά, έχει κάποια κατάγματα χαμηλά», είπε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο Mega.

«Άμα έχει γίνει κάποιο λάθος ή κάτι δεν έχει γίνει σωστά δεν πρέπει να το διορθώσουμε;», είπε ο πατέρας της κοπέλας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ