Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Θρίλερ με τον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε σε χαντάκι – Τραυματίστηκε ένας 14χρονος

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες σχετικά με το τροχαίο που συνέβη στην Ζάκυνθο, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Λόγω του τροχαίου, ένας 14χρονος τραυματίστηκε και με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ζάκυνθος: Στο νοσοκομείο «Παίδων» 14χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Οδηγούσε 15χρονος

Αρχικά, είχε μεταδοθεί η πληροφορία ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία παιδιά, οδηγούσε ένας 15χρονος. Κάτω από συνθήκες που παραμένουν άγνωστες, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα ο ανήλικος συνοδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μία 35χρονη γυναίκα, μητέρα ενός εκ των τριών παιδιών, εμφανίστηκε στις αστυνομικές Αρχές και υποστήριξε ότι εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο και όχι ο 15χρονος. Σημειώνεται ότι δεν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, ενώ εκείνη τη στιγμή δεν ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τραυματίες. Όταν οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, τότε ενημερώθηκε και η αστυνομία για το περιστατικό.

Οι αστυνομικές Αρχές ανακρίνουν την 35χρονη και διενεργούν προανάκριση για το τροχαίο, προκειμένου να διακριβώσουν εάν όντως η γυναίκα ήταν εκείνη που οδηγούσε το όχημα ή εάν  ψεύδεται για κάποιον λόγο. Στο πλαίσιο της έρευνας, αναμένεται να ερωτηθούν και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου, μήπως η μαρτυρία τους ρίξει φως στο μυστήριο γύρω από το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ